‘David staat altijd
voor ons klaar’

Karin Braast, fashion ondernemer

Voor een compleet plaatje en heldere inzichten

David heeft verstand van zaken. We hebben ruime ervaring met het bijstaan van kleinere tot grotere MKB-ondernemingen.

Een onoverzichtelijke administratie transformeren we naar duidelijke cijfers (‘David maakt helder’) en aan de hand van deze cijfers helpen we je de koers van jouw onderneming te bepalen (David geeft richting).
David is jouw rechterhand als het gaat om het samenstellen van jaarrekeningen, het adequaat opzetten en bijhouden van je administratie en het indienen van je belastingaangiften, maar ook voor fusies en overnames, bedrijfswaarderingen, optimalisatie van bedrijfsprocessen en financieringsaanvragen.

Naast deze praktische ondersteuning kan je ook op David vertrouwen als het gaat om coaching en het richting geven aan jouw ambities door middel van financiële planning.

samenstellen jaarrekeningen

We werken snel, secuur en kijken verder dan alleen de cijfers. Een jaarrekening is voor veel ondernemers een moetje, wij zorgen daarnaast ook graag voor een heldere blik vooruit.

administratieve ondersteuning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et nam dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco nam laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in adec voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

verzogen belastingaangifte

Dankzij onze goed ingerichte administraties kunnen we jouw aangiften voor de btw, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting ruim op tijd voor je verzorgen. Natuurlijk mag je daarbij rekenen op extra tips en adviezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.

HR services

Ook voor de salarisadministratie kun je terecht bij David. Of je nu twee of tweehonderd medewerkers hebt, wij zorgen ervoor dat alles op tijd in orde is. Daarbij staan we jou ook bij met raad en daad rond arbeidsovereenkomsten en de inzetbaarheid van jouw personeel.

fiscaal advies

Weet je jouw fiscale kansen te pakken en de risico’s te beperken? Het loont de moeite om samen met David te kijken naar de relevante en actuele fiscale regels. Wij helpen je wegwijs te worden en de meest interessante keuzes te maken.

juridish advies

David maakt het arbeidsrecht en ondernemersrecht inzichtelijk voor jou. Waar nodig werken we samen met een vaste groep van de beste specialisten.

corporate finance

Als ondernemer heb je niet elke dag te maken met het kopen of verkopen van een bedrijf, financieringsaanvragen, crowdfunding, subsidieprojecten of de waardebepaling van een bedrijf. Reken daarom voor al dit soort zaken op ondersteuning van David.

financiële planning

De persoon achter de onderneming is voor David erg belangrijk. Daarom staan we je, tijdens de belangrijkste gebeurtenissen in je leven, bij met advies. De geboorte van een kind, trouwen, een huis kopen, scheiden, kinderen die gaan studeren of pensioen opbouwen… samen zorgen we ervoor dat je grip krijgt op jouw financiële toekomst. Wij maken graag werk van jouw dromen.

Neem contact met mij op