‘Ik weet wat ik wil,
David helpt me daarbij’

Peter Vroomen, architect

David Verhagen en David Hayran geloven in kwaliteit leveren, een persoonlijke aanpak én korte lijnen.

Samen staan David en David voor jouw financiële, fiscale en administratieve partner. Ofwel jouw eigen CFO, die je snel kan inschakelen wanneer je hem ook maar nodig hebt. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we er samen meer van maken en jouw onderneming verder brengen. David accountants zorgt ervoor dat je stevig aan het roer staat en je kan richten op dat waar je goed in bent. We zorgen op de achtergrond voor de benodigde inzichten en randvoorwaarden. Zo laat je als ondernemer geen winst- en groeikansen liggen.

David Verhagen (34 jaar) is enthousiast, ondernemend en denkt graag actief en praktisch mee met jouw uitdagingen als ondernemer. Dé unieke kracht van deze David is toegevoegde waarde bieden.

“Ik kom uit een echt ondernemersgezin en handel daarom meer als ondernemer dan als accountant. Het bedrijf van mijn ouders ging ruim tien jaar geleden failliet en ik heb toen besloten dat ik er werk van zou maken om andere ondernemers hiervoor te behoeden. Ik wil ze écht ondersteunen bij hun kansen en uitdagingen. Ik heb bij verschillende kantoren gewerkt, van kleine regionale tot de grootste van de wereld.

Samen met David ben ik David accountants gestart om me echt te kunnen richten op de MKB ondernemer en op de vragen en behoeften die bij hen spelen. Bij ons draait het om het coachen van ondernemers en het helder uitleggen van complexe zaken. Het hoeft niet stoffig en saai te zijn om met je cijfers bezig te zijn en dat laat ik onze klanten graag zien. Ik haal er dan ook veel energie uit wanneer een ondernemer weer blij is als ik ben geweest.”

Neem contact met me op:
d.verhagen@david-accountants.nl
linkedIn

David Hayran (46 jaar) heeft een zeer brede ervaring in de accountancy. Zo werkte hij tien jaar bij een Big Four kantoor, behaalde hij de titel van AA accountant en hielp hij MKB-ondernemingen vanuit een middelgroot kantoor.

Dé unieke kracht van deze David is zijn grote vaktechnische kennis, hij weet hoe de hazen lopen én hoe het beter kan, gerichter en duidelijker ook. “Ik zie mijzelf naast betrouwbaar accountant ook als betrokken coach voor de ondernemer. In ons businessmodel staat de klant centraal.

Ik sta graag klaar en de teller gaat bij ons niet meteen lopen. Het gaat David en mij echt om het belang van de klant, om het regelmatig en proactief monitoren van de onderneming en het volledig kunnen ontzorgen van een ondernemer.”

Neem contact met me op:
d.hayran@david-accountants.nl
linkedIn

Wat David u persoonlijk belooft:

  • De hoogste kwaliteit en toegevoegde waarde voor u als ondernemer
  • Betrouwbaarheid (altijd op tijd) en flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit).
  • Eigentijdse service en moderne systemen
  • Begrijpelijke taal en duidelijke prijsafspraken.
  • Betrokkenheid en samenwerking met de beste derde partijen

Neem contact met mij op